În urma primelor cercetări realizate de poliţiştii rutieri, accidentul rutier de pe DN79, în zona Aeroportului Oradea, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 51 de ani a fost provocat chiar de acesta. Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, bărbatul s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi, pe contrasens, a izbit frontal o autoutilitară Iveco.

Bărbatul a rămas încarcerat în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajelor ISU Crişana pentru a-l scoate. Aflat în stop cardio respirator, bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă în zadar.

"La ora 14.12 pe DN79 în afara municipiului Oradea un bărbat de 51 de ani din comuna Paleu în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Nojorid Oradea s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a păstruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 46 de ani din comuna Cefa", a precizat la solicitarea BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în cauză.