În Primărie, şefii direcţiilor Juridică, Eugenia Borbei, şi respectiv Dezvoltare Durabilă, Marcel Boloş, se duşmănesc atât de tare încât au ajuns să nu-şi mai vorbească decât prin intermediul primarului. Cu atât mai puţin să se salute!

Ca să-i aibă sub control în timpul şedinţelor, Ilie Bolojan a fost nevoit să-i aşeze la masă faţă în faţă, ca pe copiii răi, fapt care însă a pus şi mai mult gaz pe foc. În şedinţa de executiv de săptămâna trecută, după ce jurista a făcut mai multe comentarii de ordin legislativ pe proiectele cu care Boloş vrea să atragă finanţări europene, directorul a cedat nervos şi s-a ridicat de la masă strigând că-şi dă demisia dacă mai trebuie să lucreze cu "nebuna". Jurista i-a răspuns scurt: "Pagubă-n ciuperci!".

Primarul a fost atât de descumpănit de reacţia violentă a directorilor încât n-a ştiut cum să reacţioneze: să râdă de penibilul situaţiei sau să se enerveze. A ales varianta a treia. A pus capăt şedinţei, amânând-o pentru această săptămână. Până atunci duşmanii utilizează expresii colorate, gen "poponar" şi "paraşută", deşi Bihorel încă nu s-a dumirit care-i unul şi care-i altul.