Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni prognoza pe regiuni pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai), care arată că, de 1 Mai, în Crișana va fi cald, cu temperaturi maxime de 26 de grade.

„Intervalul 22 - 26 aprilie va fi caracterizat de alternanțe termice semnificative, astfel încât se estimează valori medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 12 și 20 de grade. Ulterior, în perioada 26 aprilie - 1 mai, vremea se va încălzi treptat, spre valori medii ale temperaturilor maxime în jurul a 26 de grade”, transmit meteorologii. 

„Până la sfârșitul intervalului de prognoză, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât media maximelor se va situa în jurul a 20 de grade”, se mai arată în informarea ANM. 

Pe timpul nopții, „prima săptămână va fi caracterizată de alternanțe termice semnificative, cu medii ale temperaturilor minime cuprinse între 3 și 8 grade”. 

După noaptea de 27 aprilie, temperatura aerului va crește treptat „spre minime în jurul a 11 grade (în noaptea de 3 mai), apoi în ultimele două nopți ale intervalului vor scădea până spre medii de 9...10 grade”.

În ceea ce privește precipitațiile, „probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în intervalul 22 - 27 aprilie și din nou spre sfârșitul intervalului”.

Cum arată prognoza meteo și în celelalte regiuni ale țării:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!