Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni un nou buletin ce cuprinde prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, adică aferentă perioadei 21 noiembrie - 4 decembrie. 

Concret, potrivit meteorologilor, în Crișana „de la valori termice diurne apropiate de mediile multianuale, în jurul a 8 grade în prima zi, se va ajunge la o vreme caldă pentru această dată pe 23 noiembrie, când la nivelul regiunii sunt estimate maxime de 13-14 grade”. 

În 24 noiembrie se va reveni la o medie a temperaturilor maxime în medie de 8-9 grade, iar cu mici variații, acest regim termic diurn se va menține până spre finalul lunii noiembrie, a transmis ANM. 

În jurul sărbătorii de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, temperaturile vor fi mai mici. „La începutul lunii decembrie, este estimată o scădere ușoară și treptată până la o medie de 4-5 grade”, se arată în informarea meteorologilor. 

Temperaturile pe timpul nopții vor avea variații importante în primele zile ale perioadei analizate: „Astfel, în prima noapte (n.r. - 21 spre 22 noiembrie) temperatura minimă va fi în jurul valorii de 0 grade, în 23 noiembrie va fi de 5-6 grade, apoi tendința va fi de scădere treptată și se va reveni la valori în jur de 0 grade după 28 noiembrie”. 

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în perioada 23 - 28 noiembrie și cu tendința de creștere după 1 decembrie, se mai arată în buletinul ANM.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!