"Bagă banii în cutie, serveşte-te". Astfel sună mesajul scris pe o cutie de carton, pe marginea DN 76, în Bihor, care îmbie trecătorii să plătească şi să se servească, fără intervenţia vreunui vânzător şi fără pericol de contaminare cu viruşi, deci cu păstrarea ”distanței sociale”.

Informaţia, alături de imaginea sugestivă, a fost postată duminică pe Facebook, de un orădean, conform căruia imaginea a fost realizată "pe marginea drumului, în faţa unei pensiuni dintre Hidişel şi Băile Felix". 

Cutia de carton este amplasată pe un fund de butoi şi serveşte drept panou informativ, dar şi ca puşculiţă pentru cei care circulă prin zonă.

"Miere de albină polifloră, 1 borcan = 1 kilogram = 35 de lei. Bagă banii în cutie, serveşte-te", arată mesajul de pe carton.

Ca orice comerciant care se respectă, vânzătorul a pus pe butoi și o sticlă cu spirt sanitar, căci, nu-i așa, în vreme de pandemie, banii nu se primesc oricum, ci numai după o dezinfectare în prealabil. Soluția pare că e și folosită de cumpărători, dat fiind nivelul de lichid dezinfectant care a rămas în flacon.

„Dacă nu eram cu mașina, poate trăgeam și o dușcă de spirt”, mai scrie autorul, amuzant.

"Procedura de cumpărare m-a încântat. Puţine lucruri sunt mai frumoase decât încrederea", arată textul care însoţeşte imaginea.