Societatea de transport OTL a anunţat că, începând din 11 septembrie, tramvaiele şi autobuzele din oraş vor circula mai des, conform graficelor de zile lucrătoare cu şcoală.  

"Tot începând din 11 septembrie, pe linia 14 de autobuz unele curse în intervalul orelor de vârf vor fi prelungite până la staţia Macon pentru a răspunde solicitărilor angajaţilor unităţilor economice din zona str. Uzinelor, linia 24 urmând să fie desfiinţată începând cu aceeaşi dată. Rugăm călătorii să consulte graficele de circulaţie afişate în staţii", au transmis reprezentanţii OTL.

De asemenea, călătorii sunt informaţi că staţia de lângă Sinagoga Ortodoxă (str. Mihai Viteazul) va fi din nou operaţională pentru liniile 13, 15 şi 16 pe sensul de mers dinspre str. M. Kogălniceanu către Centrul Civic.

Provizoriu, în perioada 11 septembrie – 13 octombrie, pentru a veni în sprijinul călătorilor care solicită eliberarea de carduri noi de călătorie, se modifică programul de funcţionare al punctelor de preluarea a datelor.

Punctul din Orăşelul Copiilor va fi deschis de marţi până vineri, între orele 9.00 şi 19.00, respectiv sâmbăta între orele 10 şi 14. Cel de la departamentul comercial al OTL, de la intrarea în depoul Salca, va fi deschis de luni până vineri între orele 7 şi 19, respectiv sâmbăta între orele 10 şi 14.