Societatea de transport în comun OTL a anunţat că, pe 14 august, tramvaiele şi autobuzele vor circula conform graficelor pentru zilele lucrătoare cu vacanţă, iar pe 15 august, de Sfânta Maria, acestea vor ieşi pe trasee conform graficelor valabile în zilele de duminică şi de sărbători legale.

Amintim că pe lângă ziua de 15 august, declarată nelucrătoare în România, anul acesta şi ziua de 14 august a fost declarată nelucrătoare, însă doar pentru angajaţii din sectorul bugetar, aceştia urmând să recupereze munca pe 19 august.

În informarea OTL se mai arată că "pe liniile de autobuz 26 şi 27 nu sunt planificate curse în zilele de duminică şi sărbători legale". Punctele de vânzare vor fi deschise în 14 august conform programului pentru zilele de sâmbătă, iar în 15 august vor fi închise, cu excepţia punctului de vânzare din Autograra Nufărul, care va fi deschis în intervalul orar 8.00 – 16.00.

Pe traseul transfrontalier Oradea – Biharkeresztes se va circula atât pe 14 cât şi pe 15 august conform programului pentru zile lucrătoare.