Membrii clubului Rotaract, alături de cei din Rotary şi Interact Oradea şi în parteneriat cu Primăria Oradea, demarează marţi cea de-a treia campanie caritabilă "O cană de fericire".

Cu scopul de a ajuta 30 de copii săraci din localitatea Pădurea Neagră, "rotaractienii" vor vinde orădenilor, din 12 până pe 23 decembrie, căni cu vin sau ceai cald. Băuturile vor putea fi savurate la chioşcul Rotaract amplasat pe Corso (în faţa localului Irish Pub), contra sumei de 6 lei. În plus, orice orădean va putea să facă şi alte donaţii.

Banii strânşi în campanie vor fi folosiţi pentru cumpărarea de haine de iarnă pentru cei 30 de copii (căciuli, fulare, mănuşi, geci, bluze, pantaloni), dar şi încălţăminte, dulciuri, jucării. "Selecţia copiilor a fost făcută cu sprijinul cadrelor didactice din unităţile de învăţământ pe care aceştia le frecventează", spun organizatorii.

Tot în cadrul campaniei, orădenii vor putea cumpăra căni cu aforisme despre fericire din localurile Famous Place, Yellow Submarine, Kokoon, Lazy Corner, Cafe Punto, Lords şi Columbus Cafe.