Echipele de fotbal ale barourilor de avocaţi din 7 judeţe situate în partea de vest a ţării se înfruntă vineri şi sâmbătă la Oradea. La startul competiţiei dotate cu trofeul "Cupa Barourilor" s-au aliniat fotbalişti-jurişti din Bihor (2 echipe), Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Timiş. Jocurile au loc pe terenurile sintetice ale Stadionului Tineretului.

Echipele participante sunt formate din 6 sportivi (5+1), iar meciurile durează câte 30 de minute fiecare (15+15). Primele două clasate în fiecare din cele două grupe vor juca între ele, încrucişat, pentru locurile 1-4. Tragerea la sorţi pentru componenţa grupelor şi ordinea de joc este programată pentru vineri de la ora 14.30.

Organizatorul principal al competiţiei este avocatul orădean Ioan Sava. "În echipe nu sunt doar avocaţi, ci şi procurori, judecători, sau jurişti de la instituţiile deconcentrate. Important este să facem mişcare şi să promovăm mişcarea în rândul colegilor noştri de breaslă", a declarat acesta.