În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean, vineri, de la ora 13, se vor desfăşura pe terenurile de baschet ale Şcolii Generale "Oltea Doamna" întrecerile Cupei de Toamnă la streetball.

Competiţia este adresată atât amatorilor, cât şi sportivilor legitimaţi, urmând a se desfăşura pe două categorii de vârstă la fiecare secţiune. La amatori pot participa elevi din ciclul gimnazial, dar care obligatoriu trebuie să fie de la şcoala pe care o reprezintă, atât la fete cât şi la băieţi.

Categoriile de vârstă ale amatorilor sunt pe clase, astfel se vor întrece cei din clasale a V-a şi a VI-a într-o categorie, respectiv cei din clasele a VII-a şi a VIII-a în cea de-a doua categorie.

La sportivi legitimaţi, categoriile de vârstă vor fi: născuţi în anul 1999 şi mai mici (fete şi băieţi) şi născuţi în anul 1997 şi mai mici (fete şi băieţi).

Conform organizatorilor, fiecare sportiv poate fi înscris numai la o singură echipă. Fiecare echipă va fi compusă din trei jucători şi, opţional, o rezervă. La final, primele trei echipe vor fi premiate, la fiecare categorie de vârstă.