Pe cele zece terenuri ale Clubului Sportiv Voinţa Oradea s-au desfăşurat întrecerile ediţiei 2013 a Cupei de Toamnă la tenis de câmp, competiţie organizată de clubul orădean cu acelaşi nume, în colaborare cu Primăria municipiului Oradea.

"Cum obişnuiesc în fiecare toamnă, antrenorii clubului au verificat nivelul celor pe care i-au pregătit în ultimele luni printr-un turneu la care au participat şi câţiva practicanţi ai sportului alb de la alte cluburi", a declarat Mircea Drăgoi, directorul CS Voinţa.

Peste 40 de tenismeni de toate categoriile, vârste şi niveluri de pregătire, fete şi băieţi, s-au bucurat de acest concurs de final de sezon. S-a jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare, pentru ca cei prezenţi să poată disputa cât mai multe meciuri, cei mai buni calificându-se din grupe în fazele finale.

După desfăşurarea tuturor întrecerilor, rezultatele pe categorii au fost:

Iniţiere: 1. Marc Şurtea, 2. Dani Halasz, 3. Rareş Gavriluţ;

Copii, nivelul I: 1. Floriana Popovici, 2. Vlăduţ Orăşanu, 3. Alexandra Berzovan;

Copii, nivelul II: 1. Ana Raţiu, 2. Bianca Moise, 3. Tomi Pantiş;

Copii, nivelul III: 1. Thomas Ban, 2. Şerban Luncan, 3. Ştefan Munteanu;

Copii, nivelul IV: 1. Adrian Chişe, 2. Dalia Mihuţ, 3. Boglarka Popovici;

Copii, nivelul V: 1.George Sotoc, 2. Andra Dumitrescu, 3. Ştefana Secară.

Juniori: 1. Denis Tivadar, 2. Luca Popovici, 3. Vladimir Cuc;

Seniori: 1. Ralph Vereş, 2. Denisa Cherecheş, 3. Farkas Szabolcs.

La festivitatea de premiere, cei mai buni sportivi au primit cupe şi diplome, în prezenţa tuturor antrenorilor şi tehnicienilor care se ocupă de pregătirea lor. Unii dintre aceştia sunt antrenori cu mare experienţă, alţii care au ales de curând să îndrume paşii celor dornici să descifreze tainele acestui sport. Este vorba despre: Nagy Judit, Ina Danciu, Alexandra Sere, Ioan Temian, Mucenic Chirilov, Nicolae Matache, Ionuţ Hodişan, Alexandru Stohor şi Teodora Demeter. "Tenisul nu contribuie doar la menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi mentale a copiilor. Practicarea lui stimulează încrederea în sine, îmbină disciplina cu libertatea de a improviza, rigoarea tehnică şi imaginaţia", a mai declarant directorul Mircea Drăgoi.

Pe de altă parte, doamnele şi domnişoarele din Oradea şi judeţul Bihor sunt invitate să participe sâmbătă şi duminică la cea de-a IV-a ediţie a Trofeului Femina la tenis. Competiţia este organizată tot de C. S. "Voinţa", în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea. Înscrieri se pot face la numerele de telefon 0359- 404.020 şi 0721-240.057 (antrenoare Nagy Judit).