În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a Judeţului Bihor, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Baschet, vineri şi sâmbătă se desfăşoară în parcul I.C. Brătianu Cupa "DJST Bihor" la streetball.

Competiţia, programată vineri, între orele 11.00 - 18.30 şi sâmbătă, cu începere de la ora 9.30, pe cele patru terenuri de baschet în aer liber din parcul I.C. Brătianu, este rezervată atât fetelor, cât şi băieţilor, din clasele V-XII.

Fiecare echipă este compusă din maxim 4 jucători, 3 jucători de teren şi o rezervă. Fiecare şcoală poate să înscrie în concurs maximum două echipe la fiecare categorie, fete şi băieţi. Obligatoriu este ca participanţii să fie elevi la şcoala pe care o reprezintă la întreceri, iar un sportiv nu poate juca decât la o singură formaţie.

Formaţiile participante sunt de la unităţile de învăţământ: CN "Mihai Eminescu", CN "Emanuil Gojdu", LPS Bihorul, LT "Ady Endre", Şcoala Dacia, ŞG nr. 11, Şc. "Oltea Doamna", Liceul Baptist, Colegiul "Traian Vuia" şi CN "Iosif Vulcan", fiind aproximativ 300 de participanţi.

Jocul de streetball se desfăşoară la un singur panou, dimensiunile terenului fiind cele ale terenului de baschet (pe jumătate).

Primele trei echipe la fiecare categorie de vârstă vor fi premiate de organizatori cu diplome, cupe, medalii, materiale sporive şi bani.