Peste 650 de dansatori din ţară s-au reunit, la sfârşit de săptămână, la concursul naţional "Cupa Feeling Dance", organizat de clubul cu acelaşi nume, la ERA Park. Evenimentul, devenit deja o tradiţie, a fost unul de anvergură, transformând Oradea în centrul dansului românesc.

"Aflat la a patra ediţie, concursul naţional "Cupa Feeling Dance" ia amploare în fiecare an, însumând de această dată peste 650 de participanţi înscrişi la nu mai puţin de 38 de categorii competiţionale. Pe durata întregii zile, sportivi din peste 15 judeţe au evoluat cu măiestrie şi graţie în paşi de dansuri sportive, latino-caraibiene (Sasla şi Bachata) şi dansuri de societate (Clasic, Latino şi Disco-Fox)", arată un comunicat din partea organizatorilor.

Un moment aparte a fost, la fel ca la ediţiile precedente, "Dansul grădiniţelor", care a reunit, într-o coregrafie executată la unison, aproape 300 de copii din grădiniţele şi şcolile în cadrul cărora activează instructorii clubului Feeling Dance (GPN 15, GPP 20, GPP 24, GPP 30, GPP 41, GPP 54, GPP "Iuliu Maniu" şi Şcoala Gimnazială "Dimitrie Cantemir" Oradea).

"Concurenţii au evoluat sub atenta jurizare a celor 28 de arbitri afiliaţi centrelor de renume din lumea dansului. Clubul Feeling Dance a reuşit să cucerească 11 medalii de aur, 9 de argint, 15 medalii de bronz şi 32 de clasări în finalele competiţiei, dintre care cele mai importante: Illyes Beniamin (Rus Team) – Jurcuţ Renata (Feeling Dance) cu două medalii de aur la dansuri standard şi latino – americane (clasa E 16-34 ani) şi Sas Florin (Stephany) – Jurcuţ Raluca (Feeling Dance) cu o medalie de aur şi una de argint, la dansuri latino americane (clasa D 16-34 ani şi Basic 16-34 ani)", mai arată comunicatul.

Publicul a avut acces gratuit, evenimentul reunind, în total, 2000 de iubitori şi susţinători ai dansului de nivel înalt.