În organizarea Clubului Sportiv Good Dragon Marghita, Sala de Sport a municipiului Marghita a găzduit pe data de 5 decembrie întrecerile ediţiei din acest an a concursului de karate shotokan, dotat cu Cupa de iarnă Good Dragon.

La întreceri au participat 80 de concurenţi din cei 110 anunţaţi iniţial (absenţii motivându-şi neparticiparea prin probleme de sănătate sau din cauza vremii), proveniţi de la cluburi şi asociaţii sportive din zonă, unde CS Good Dragon are filiale.

La masculin au fost organizate 14 categorii, iar la feminin 6. Astfel, la fete, la categoria 6-8 ani s-a impus Anamaria Deac din Suplacu de Barcău, la 8-11 ani a câştigat Pal Zsanett din Cherechiu, la 10 ani Antonia Mureşan din Valea lui Mihai, la 11-12 ani Szilagyi Fruzsina din Cherechiu, la 13-14 ani Szentgyorgyi Silvia din Derna, iar la +15 ani a câştigat Susana Gati din Tăşnad.

La masculin, la categoria 4-5 ani a triumfat Geraly Peter din Buduslău, la 6 ani Codrin Faur din Marghita, la 7 ani Vig Erik din Curtuişeni, la 8 ani, Cătălin Deac din Satu Barba, la 9 ani, Sisz Norbert din Marghita, la categoria de 10 ani, Peter Nandor din Viişoara, la 10 ani, categoria +45 kg, Mihnea Faur din Marghita, cel care a triumfat şi la categoria +48 kg, la 10-11 ani, Antal Patrik din Marghita, la 11 ani, Alexandru Deac din Satu Barba, la 12-13 ani, Balazs Mozes din Curtuişeni, la categoria de 14 ani s-a impus Onodi Mark din Cherechiu, la 14-16 ani, Laurenţiu Mechereş din Iteu, iar la +16 ani, Rareş Alb din Marghita.

Conform organizatorului, Takács Mihály, preşedinte şi antrenor la clubul Good Dragon, competiţia a reprezentat "o bună propagandă pentru karate-ul shotokan".