În organizarea Asociaţiei Sportive Tonic Oradea, duminică s-a desfăşurat în Arena "Antonio Alexe", imediat după jocul seniorilor de handbal dintre CSM Oradea şi HCM Făgăraş, un turneu de mini handbal, dotat cu Cupa Primăverii, rezervat atât băieţilor cât şi fetelor.

La competiţie au participat aproximativ 80 de copii proveniţi de la echipe care au reprezentat trei cluburi, AS Tonic Oradea (antrenorii George şi Ramona Tăutu), CS Unirea Valea lui Mihai (antrenor Eugen Leu) şi Potaissa Turda (antrenor Aurel Oroian).

Turneul, care a fost adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, s-a desfăşurat pe trei categorii, la băieţi, categoria claselor I-III (născuţi în anii 2004-2007) şi categoria claselor V-VI (născuţi în ani 2001-2003) şi la fete (născute în anii 2003-2005).

În urma desfăşurării meciurilor, la categoria fetelor, pe primul loc s-a situat echipa orădeană AS Tonic, la băieţi, clasele V-VI, a câştigat Potaissa Turda, iar la băieţi, clasele I-III, orădenii de la AS Tonic.

"Am organizat acest turneu cu scopul de a atrage câţi mai mulţi copii spre handbal, pentru a crea pe viitor o echipă de juniori de perspectivă, atât la fete cât şi la băieţi", a declarat, la finalul competiţiei, principalul organizator, antrenorul orădean George Tăutu.