Clubul FC Bihor Oradea anunţă că au fost puse în vânzare biletele de intrare la meciul de miercuri, 30 august, cu FC Argeş, din cadrul play-offului Cupei României. Partida va debuta la ora 17.

Preţul unui bilet de intrare şi pentru acest meci costă 10 lei, copiii sub 14 ani au accesul gratuit, iar abonamentele sunt valabile şi pentru jocurile din Cupa României.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.fcbihor.ro sau de pe www.eventbook.ro.

De asemenea, marţi, 29 august, între orele 14:00 – 19:00, tichetele pentru acest joc pot fi cumpărate şi fizic, de la casa de bilete a stadionului, dar şi în ziua meciului, miercuri, 30 august, cu începere de la ora 15:30.

„ATENȚIE! Cei care achiziționează biletele de marți, vor avea numele trecut pe bilet, astfel, miercuri la intrarea în stadion la Poarta 2 (mijloc) vor prezenta biletul alături de Cartea de Identitate. Dacă cineva achiziționează mai multe bilete, va trebui să specifice numele celor pentru care achiziționează aceste bilete, iar aceștia vor prezenta Cartea de Identitate alături de bilet la intrarea în stadion”, transmite conducerea clubului FC Bihor, într-un comunicat de presă. 

Partida cu FC Argeş din cadrul Cupei României va fi prefaţată de clubul orădean printr-o conferinţă de presă care se va desfășura marți și va începe de la ora 11. Conferința va putea fi urmărită live de suporteri pe pagina de Facebook a clubului orădean. Vor participa la conferinţă preşedintele clubului, George Tătar, antrenorul principal, Florin Farcaş, şi jucătorul Sergiu Jurj, autorul celor două goluri din meciul de sâmbătă, cu CSC Peciu Nou.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!