În organizarea Clubului Sportiv Şoimii Oradea, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor şi cu sprijinul clubului FC Bihor, la terenul sintetic al Stadionului Municipal "Iuliu Bodola" din Oradea, s-a desfăşurat în weekend întrecerile ediţiei a II-a a Cupei Şoimii la fotbal pentru copii născuţi în anul 2005.

La start s-au aliniat 10 echipe, pe lângă formaţiile clubului organizator, Şoimii, la competiţie au mai fost prezente tot cu două echipe FC Bihor şi Viitorul Timişoara. Celelalte competitoare au fost: Viitorul Oradea, Partium Oradea, Juniorul Satu Mare şi Plimob Sighet.

După desfăşurarea întrecerilor, care au avut loc pe o vreme călduroasă şi în faţa unei asistenţe numeroase, echipa care şi-a adjudecat trofeul a fost formaţia Viitorului Timişoara I, care a dispus în finală, la loviturile de departajare, de FC Bihor I. Bănăţenii s-au impus cu 3-1, după ce la finele timpului regulamentar de joc rezultatul a fost egal, 1-1.

Şi finala mică au evoluat tot reprezentantele celor două cluburi, dar tot bănăţenii, de la Viitorul II, s-au impus cu 2-0, în faţa celor de la FC Bihor II.

La final, echipele clasate pe primele trei locuri au fost premiate cu medalii, diplome şi cupe. De asemenea, organizatorii au acordat şi câteva premii speciale, care au constat în plachete, celui mai tehnic jucător (Mario Balint - FC Bihor), celui mai bun portar (Raul Vonhală - Şoimii Oradea) şi celui mai bun jucător (Albert Pop - Viitorul Timişoara).

De menţionat că premierea a fost oficiată de foşti jucători ai FC Bihor, Claudiu Keşeru (curtat intens de Steaua în prezent), Sebastian Achim şi Kulcsar Sandor.