Selecţionata Bihorului de minifotbal s-a oprit în “optimile” Cupei Unirii de la Iaşi, competiţie ce e reunit 32 dintre cele mai bune echipe româneşti. Competiţia a fost câştigată de „Neaţa şi Prietenii” Bucureşti, echipă condusă de Dani Oţil, prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1.

Echipa Bihorului, manageriată de Spiridon Baltsavias, a pierdut cu 0-2 duelul inaugural cu Athletico Iaşi, după care a învins cu 2-1 pe Poiana Teiului Neamţ, iar în meciul decisiv pentru calificare a reuşit să o depăşească, la lovituri de departajare, pe M.Design Croitorie Iaşi, după ce la finalul timpului regulamentar tabela arăta 1-1.

La „loteria penalty-urilor” portarul Biro Ferencz a reuşit să apere două lovituri de la 7 metri, contribuind din plin la calificare.

În optimile de finală, bihorenii au condus-o pe Liberto Iaşi, câştigătoarea Grupei 1, cu 1-0, dar ieşenii au întors rezultatul, scorul final fiind 1-2.

Competiţia a fost câştigată de „Neaţa şi Prietenii” Bucureşti, echipă manageriată de Dani Oţil, prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1. Bucureştenii au învins cu 2-0 (0-0) pe Colosseum Iaşi.

Selecţionata Bihorului a fost alcătuită din jucători de la AEK Oradea, FCS Beiuş şi CF Liberty. Lotul a fost format din Biro, Rus,Trip, Toma, Marcu, Iova, Bundea, S. Grozav, Ferik, Șumalan, Teșan, Silaghi și Maticaș.