La sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv Bihorul a avut loc luni ediţia de iarnă a Cupei Varadinum la volei. Competiţia, ajunsă la cea de-a 3-a ediţie, a fost destinată elevilor din judeţul Bihor şi nu numai, iar regulile au rămas aceleaşi ca în anii precedenţi. Sistemul de joc a fost "cel mai bun din 3 seturi până la 15", iar fiecare echipa a fost obligată sa aibă în componenţă măcar o reprezentanta a sexului frumos.

Astfel, 6 echipe, împărţite în două grupe de câte 3, s-au aliniat la startul turneului. După mai bine de 5 ore de jocuri intens disputate, podiumul a plasat echipa Fantasticii (Corina Vlad şi Cristina Ştefan - CSU Oradea, Petre Vornicu - LPS Bihorul şi Ciumpe Răzvan - Lic. O. Ghibu) pe primul loc în urma victoriei cu 2-0 în finala contra echipei Abramburica (Bogdan Nan, Sergiu Bona, Mara Niulaş - LPS Bihorul şi Anca Pienescu - Bega Timişoara).

Ultima medaliată a fost echipa Speranţele (Andrei Crişan, Adrian Ursachi, Anca Goman şi Cristian Maier - LPS Bihorul), care au învins formaţia Casablanca (Sebastian Chereji, Claudiu Lazăr, Sergiu Filip - LPS Bihorul şi Denisa Ienciu - CSU Oradea).

Cele două participante care nu au reuşit să treacă de faza grupelor sunt: Luptatorii (R. Sagau, A. Bonchiş, C.Covaci, B. Popa - LPS Bihorul) şi Galacticii (G. Miclăuş, G. Pantea, R. Turzo, I. Marian - LPS Bihorul).

Ca la fiecare ediţie, au fost acordate premii speciale. Cel mai bun trăgător a fost ales Andrei Crişan, iar jucătoarea cu cea mai buna apărare a fost desemnată Anca Pienescu. Premiul pentru cea mai sexy jucătoare a mers la Anca Goman, iar cel mai bun jucător al turneului a fost Petre Vornicu.

Turneul a fost organizat de catedra de volei a LPS Bihorul (Rodian Achimescu, Anca Jimborean, Dana Pascu şi Zoltan Kovacs), cu sprijinul DJST Bihor, prin inspectorul Mirela Casetti.