Un sexagenar din Tileagd a avut, marţi, o zi cu adevărat ghinionistă. Bărbatul a ajuns la spital, după ce, aflat pe un moped, a fost acroşat de un TIR care l-a depăşit fără a păstra o distanţă laterală suficientă.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Poliţia Bihor, accidentul s-a petrecut la ora 5.40 dimineaţa, pe DN 1, în afara localităţii Tileagd. "Un bărbat de 44 de ani, din Polonia, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Cluj Napoca - Oradea, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în timpul depăşirii şi a acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta un moped condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 64 de ani, din Tileagd", se arată în comunicat.

În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Aceasta nu este singura lui problemă, însă. "În urma verificărilor efectualte de poliţiştii rutieri, s-a constatat că mopedul era neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", se mai arată în comunicat.

Aşadar, chiar dacă are statutul de victimă a accidentului rutier, bărbatul va avea de dat explicaţii poliţiştilor.