Operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Ecologic Service, îi anunţă pe toţi orădenii că ediţia din acest an a campaniei de curăţenie de primăvară s-a încheiat.

După cele şase săptămâni în care muncitorii au amplasat containere pentru colectarea deşeurilor voluminoase şi vegetale în întreg oraşul, iar orădenii au putut să arunce gratuit aceste resturi ori alte feluri de obiecte vechi de care nu se mai folosesc, operatorul a tras linie.

În total, din întreg oraşul, s-au colectat aproximativ 700 tone de deşeuri, toate fiind transportate de RER Ecologic Service la depozitul ecologic de deşeuri.

Cetăţenii trebuie să ştie că abandonarea deşeurilor pe domeniul public al Oradiei este interzisă. Poliţiştii locali vor veghea la respectarea acestei reguli, iar contravenienţii care vor depozita clandestin deşeurile pot fi amendaţi cu sume cuprinse între 1.500 şi 2.000 lei.

Totodată, asociaţiile de proprietari vor plăti pentru colectarea deşeurilor ce vor fi abandonate pe spaţiile pe care le deţin sau administrează.