Curăţenia generală de primăvară continuă la Oradea. În această săptămână, a doua din cadrul campaniei organizate de Primărie şi RER Ecologic Service, pot arunca gratuit deşeurile voluminoase orădenii care locuiesc în perimetrul delimitat de străzile Decebal, Splaiul Crişanei, O. Densuşeanu, Calea Sântandrei şi Calea Aradului.

În această zonă, operatorul licenţiat de salubritate a amplasat 30 de containere pentru colectarea deşeurilor, majoritatea amplasate în diferite intersecţii. Orădenii pot arunca în recipiente obiecte de uz casnic şi gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uşi, geamuri etc.), dar şi deşeuri vegetale rămase în urma toaletărilor ori curăţeniei făcută prin curţi şi grădini.

Este interzisă depozitarea deşeurilor lângă containerele amplasate de RER Ecologic Service, la fel cum este interzisă depozitarea deşeurilor de orice fel pe domeniul public după încheierea campaniei.

Curăţenia de primăvară la Oradea va continua până pe 22 aprilie. În fiecare săptămână, traseele de colectare vor fi într-o altă zonă din oraş.

Află mai multe despre campania de curăţenie din articolul "Marea dereticare"