De luni, 11 martie, până pe 5 aprilie, muncitorii firmei de salubritate RER Vest vor lua la măturat tot orașul.

Primăria a anunțat marți demararea campaniei de igienizare a domeniului public, care va viza spațiile verzi, scuarurile și aliniamentele stradale din oraș.

Curățenia se va face pe zone: între 11 și 15 martie muncitorii vor mătura zona centrală, între 18 și 22 martie cartierele Rogerius, Episcopia, Oncea și Olosig, între 25 și 29 martie cartierele Ioșia, Ioșia Nord, Europa și Grigorescu, iar din 1 până pe 5 aprilie, cartierele Nufărul, Velența, Dragoș Vodă și Tineretului.

„Lucrările specifice de sezon se vor efectua cu începere din zona centrală spre periferie și vizează activități precum: adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei/platforme betonate/asfaltate, golirea coșurilor pentru deșeuri, spălat mecanic carosabil și trotuare”, a transmis Primăria.

În cadrul campaniei de igienizare, se vor curăța, spăla sau vopsi indicatoarele de circulație, stâlpii de iluminat, băncile de odihnă din parcuri și echipamentele de joacă din oraș. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!