În Statele Unite, curăţenia s-a transformat, din corvoadă, în spectacol. Asta după ce o firmă din Oklahoma a început să trimită la muncă menajere îmbrăcate sumar. Sau chiar goale. Nu ştim cât de pricepute sunt, dar până acum nimeni nu s-a plâns. Poate doar câteva soţii, convinse că totul este doar prostituţie mascată.

"Oferim menajere care fac curăţenie topless, fără pantaloni sau chiar nud". O asemenea ofertă mai are puţin şi scoate de pe piaţă toate cluburile de striptease din Oklahoma. Şi multă lume spune că şi bordelurile ar fi în pericol. Preţurile întăresc bănuiala că tinerele oferă şi alte tipuri de servicii. Clienţii plătesc 85 de dolari pentru o menajeră îmbrăcată şi 300 pentru una complet goală.

Dar, când vine vorba de bani, până şi proprietara firmei este gata orcând să se dezbrace şi să se apuce de măturat, şters pe jos sau spălat geamuri. Nimic ilegal, desigur. Cât despre angajatele ei, ce se întâmplă într-o zi de muncă cinstită, rămâne secretul lor.

"Când te duci în casele oamenilor dezbrăcată se pot întâmpla lucruri. Da, probabil că se întâmplă lucruri. Dar susţin că serviciile pe care le oferim nu includ sex. Suntem acolo doar ca să facem curăţenie. Deci, dacă clientul vrea altceva, poate discuta cu fata de acolo. Însă eu nu încurajez asta deloc", a declarat Kia Caroll, proprietara firmei.

Tocmai de aceea, mulţi se îndoiesc că activitatea firmei de curăţenie este legală. Proprietara este gata să o închidă, dacă va fi nevoie. Dar, deocamdată nu-şi face probleme. Şi se bucură de publicitatea gratuită pe care i-a făcut-o presa locală.