Interesul mare al orădenilor faţă de fotografie a determinat Clubul Fotografic Nufărul să lanseze un nou curs de profil, intensiv.

Întinse pe durata a patru săptămâni, lecţiile se vor ţine în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 16 şi 17.45, la secţia de fotografie amenajată în Muzeul Cetăţii şi al oraşului Oradea. Cursul va debuta pe 17 mai şi va fi condus de artistul fotograf Ştefan Tóth, preşedintele clubului fotografic Nufărul.

"După  însuşirea noţiunilor generale, despre istoria fotografiei, despre elemente de foto-compoziţie şi cele legate de aparatele de fotografiat clasice şi digitale, cursanţii vor participa la o deplasare de creaţie în centrul istoric al municipiului Oradea, cu aparate de fotografiat. De asemenea cursanţii vor avea posibilitatea să realizeze diferite portrete în cadrul studioului  Fotoclubului  şi  de a urmări respectiv a exersa mărirea fotografiilor în laboratorul Fotoclubului, cu ajutorului aparatelor de mărit clasice", se arată într-un comunicat al clubului.

Organizatorii asigură trei locuri gratuite pentur persoane defavorizate şi oferă reduceri pentru elevi, studenţi şi pensionari. Înscrieri şi informaţii suplimentare pentru acest curs se pot obţine la telefonul: 0741/212-111 sau prin e-mail la adresele cfno.ro@gmail.com şi eurofotoart.ro@gmail.com.