Orice orădean care vrea să înveţe ce înseamnă jurnalismul poate să facă un curs intensiv organizat de Asociaţia Prime Time Education şi Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării din Oradea.

La curs se învaţă despre tehnica interviului şi emisiunea de divertisment, redactarea ştirilor, citirea şi interpretarea textelor de pe prompter, limba română şi dicţie, presa scrisă şi online, talk-show şi dezbatere, respectiv radio.

La curs se pot înscrie elevi din clasele a XI-a şi a XII-a, absolvenţi de liceu, studenţi, absolvenţi de facultate sau oricine altcineva pasionat de jurnalism. Costul unui curs este de 600 de euro, iar elevii şi studenţii au reducere de 10%.

Cursul se întinde pe o durată de trei luni, iar orele vor avea loc în trei zile pe săptămână, după ora 17. Profesorii de la curs lucrează în domeniul despre care predau.

Toate orele de curs se vor ţine în laboratorul media al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării.

Mai multe informaţii se pot obţine la adresa de e-mail primetime.education@yahoo.com, la numărul de telefon 0745.95.66.77 (de luni până vineri, între orele 10 şi 18) sau pe pagina de Facebook Cursuri de Televiziune - Prime Time Education.