Pompierii au fost solicitaţi, joi seară, în jurul orei 21.30, să intervină pe DN 22 în dreptul localităţii Cataloi, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei maşini - două Audi şi un BMW - în care se aflau în total 15 persoane. Se mai pare că două dintre aceste maşini erau implicate într-o cursă ilegală.

Un tânăr de 21 de ani, din Tulcea, aflat la volanul unui autoturism BMW care se deplasa pe drumul european 87, în afara municipiului Tulcea, a vrut să depăşească o maşină Audi, condusă de un bărbat de 30 de ani, şi, întrucât nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare, a acroşat-o, scrie Rtv.net.

În urma impactului, BMW-ul a părăsit drumul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. De asemenea, şoferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism Audi, condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti.

În accident şi-au pierdut viaţa şapte persoane, iar opt au fost rănite.

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul rutier din judeţul Tulcea, cel care se afla la volanul BMW-ului, nu avea permis de conducere. Şi el se numără printre morţi.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Patru dintre răniţi, un copil de cinci ani, o femeie cu fractură cervicală C6 şi C7, precum şi doi bărbaţi, în comă, intubaţi, au fost aduşi cu elicopterele la spitale din Bucureşti.