Începând cu anul 2000, fundaţia creştină World English Institute, din Statele Unite ale Americii, trimite echipe de voluntari care predau cursuri de limba engleză în câteva oraşe din România. Anul acesta, vor avea loc cursuri în Oradea şi Arad, în perioada 19 iunie – 14 iulie. Cursurile sunt gratuite.

Cursurile sunt individuale, unu la unu, un american - un român. De aceea sunt foarte eficiente în a ajuta cursanţii să îşi dezvolte capacitatea de conversaţie. Cursurile au loc de luni până vineri, la una dintre cele şase ore disponibile: 9, 10, 11 şi 16, 17, 18.

Prima condiţie este ca doritorii să cunoască limba engleză la nivel minim de conversaţie, să ştie să scrie şi să citească în limba engleză.

A doua condiţie este ca doritorii să aibă minimum 15 ani, să fie serioşi şi să vină în fiecare zi la cursuri, profitând de aceste 20 de ore de conversaţie.

Persoana responsabilă pentru testarea şi înscrierea cursanţilor este Iuhoş Vasile, administrator al Asociaţiei Speranţa Adevărată-Creştină din Oradea, şi poate fi contactat la numerele de telefon 0745-212.186 sau 0771-525.761.

Locurile sunt limitate, de aceea doritorii sunt rugaţi să se înscrie cât mai repede.

De asemenea încurajăm cursanţii înscrişi să aducă cu ei o persoană care nu se descurcă în a conversa în limba engleză, pentru ca şi acestea să fie încurajate şi motivate în a aprofunda studiul limbii engleze.

Din experienţa anilor trecuţi, putem spune că acest lucru i-a ajutat pe mulţi să îşi îmbunătăţească nivelul de conversaţie, să îşi învingă teama de a conversa în limba engleză şi de a-şi găsi mai uşor cuvintele atunci când sunt faţă în faţă cu un străin.

Vă aşteptăm cu drag pe toţi cei care doriţi să beneficiaţi de aceste cursuri de vară.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!