Prin Direcţia Patrimoniu Imobiliar, Primăria Oradea a finalizat în aceste zile lucrările de asfaltare a curţii interioare a Şcolii Gimnaziale  nr.16, situată în Oradea, pe str. Călugăreni nr. 4. Lucrările au fost efectuate de către firma SC Săgeata Prod SRL, valoarea contractului fiind de 259.964,85  lei, fără TVA.

Lucrările executate cuprind modernizarea şi asfaltarea aleilor de acces, repararea şi asfaltarea terenurilor de volei, handbal, fotbal, tenis, repararea şi asfaltarea curţii interioare (decopertarea îmbrăcăminţii asfaltice existente, refacerea completă a sistemului rutier - fundaţia din balast şi cu un strat de bază din piatră spartă), executarea trotuarelor de protecţie, executarea canalizării pluviale pentru întreaga suprafaţă a curţii interioare şi a terenurilor sportive, cu branşare în canalizarea stradală.

Suprafaţa totală asfaltată este de 3417,80 mp.

Momentan sunt în curs de achiziţionare şi montare 2 porţi handbal, 4 coşuri cu suport  baschet, 2 stâlpi volei şi plasă de volei, urmând ca în perioada imediat următoare să se amenajeze şi spaţiul verde în preajma terenului de sport.