ERA Park Oradea găzduieşte un nou eveniment caritabil. În acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, 16 octombrie, respectiv duminică, 17 octombrie, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 vă aşteaptă la un nou târg cu vânzare de produse, menit să o ajute pe Miruna, o fetiţă în vârstă de doar 4 anişori, care suferă de o boală gravă şi rară, Amiotrofie spinală de tip 1 (SMA 1).

Evenimentul se va desfăşura în incinta fostului magazin Kenvelo, lângă KFC, zona cupolei, în ambele zile, între orele 10 şi 18. 

Toţi cei care pot şi vor să ajute sunt rugaţi să facă cumpărături la târg, dar şi să doneze diverse lucruşoare, care se vor valorifica tot pentru a o ajuta pe micuţă. 

Doritorii pot deveni şi voluntari pentru această cauză, ajutând la organizare, la vânzare, dar şi să transmită, prin reţelele de socializare, de exemplu, vestea evenimentului.

Paleta produselor de la târg va fi diversă şi cu siguranţă cei care vor trece pe la noi nu vor pleca cu mâna goală. Haine de sezon, jucării, cărţi, bijuterii, produse de încălţăminte, cărucioare, accesorii pentru bebeluşi şi multe altele vor putea fi achiziţionate la târgul de la ERA. 

Amiotrofia spinală de tip 1 (SMA 1) este o boală genetică rară, degenerativă, manifestată prin atrofierea neuronilor şi a muşchilor. Boala este extrem de grea, iar majoritatea copiilor afectaţi se sting înainte să atingă vârsta de 2 ani.

Pentru a o ajuta, familia Mirunei şi voluntarii Asociaţiei pentru Micuţul Noel au demarat o campanie de strângere de fonduri. Vor să adune suma uriaşă de 2,1 milioane de dolari, necesară pentru ca fetiţa să poată primi Zolgensma, un tratament nou şi revoluţionar care ar putea să o pună pe picioare.

Cei care doresc să contribuie pot dona orice sumă de bani, în conturile:

RO33BTRLRONC RT0532233601 (lei),

RO80BTRLEURCRT0532233601 (euro),

RO84BTRLUSDCRT0532233601 (dolari),

RO38BTRLGBPCRT0532233601 (lire sterline),

beneficiară fiind Asociaţia pentru micuţul Noel.

Intrarea la târgul de la ERA Park este gratuită, dar respectarea măsurilor anti-Covid este obligatorie.

Orice ajutor contează!

târg caritabil ERA Park Oradea, pentru Miruna