După succesul înregistrat la Bucureşti, Dacia Duster Offroad Experience reia demonstraţiile de offroad destinate publicului larg, astfel încât participanţii să se convingă de abilităţile celui mai recent model al Dacia.

Astfel, timp de două zile, Dacia Duster Offroad Experience le va oferi orădenilor ocazia de a fi părtaşi la un spectacol automobilistic inedit, pe un circuit amenajat în centrul comercial Era Shopping Park. În perioada 28-29 mai 2011, toţi cei interesaţi să testeze performanţele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alături de piloţi profesionişti.

Circuitul, care cuprinde şase obstacole ce simulează cu fidelitate condiţiile de rulare offroad, se desfăşoară sâmbătă, 28 mai, şi duminică, 29 mai, între orele 10 şi 20. Înscrierile la drive-test sunt gratuite.

"Punctul de atracţie al circuitului îl reprezintă trunchiul de con cu un unghi de 32 de grade, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roţi ale vehiculului, cât şi doar cu două roţi. Alte două obstacole care au stârnit curiozitatea participanţilor la drive-teste sunt rampa cu înălţimea de 2 metri şi balansoarul. Dovadă a interesului provocat de această construcţie inedită pentru România o reprezintă numărul mare de înscrieri pentru parcurgerea circuitului în Capitală - peste 1.000 de persoane", se arată într-un comunicat din partea organizatorilor.

În plus, în Oradea, agentul local Dacia, Auto Bara oferă posibilitatea participanţilor de a conduce ei înşişi Dacia Duster, într-un drive-test prin oraş.

Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii Dacia. Modelul, disponibil în reţeaua de agenţi autorizaţi, poate fi achiziţionat în trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance, Laureate).

Modelul este disponibil atât în variantă cu tracţiune 4x2, cât şi în variantă cu tracţiune integrală şi propune cel mai bun raport preţ/prestaţii/spaţiu interior pentru clasa din care face parte.