Maşina ideală pentru familia ta şi planurile pe care vi le faceţi împreună. Aşa este caracterizată noua Dacia Lodgy lansată miercuri în România şi implicit la Oradea.

Fiind un model care vine să întregească gama Dacia atât prin design, cât şi prin dotări şi mai ales prin specificul de familie, Lodgy a sosit în toată reţeaua comercială Dacia cu ocazia Operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012. Astfel, timp de 4 zile, toţi cei care vor vizita showroom-urile Dacia, inclusiv la salonul Auto Bara de pe Şoseaua Borşului, vor avea ocazia de a descoperi si testa calităţile noului model de familie.

În plus, vizitatorii vor putea participa la concursul "Găseşte plăcuţa câştigătoare" în urma căruia pot fi câştigate 3 maşini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300.000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia. Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, concurenţii trebuie să verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom.

Mai mult, prin tombola "Portret de familie", cei care nu au găsit numărul norocos au şansa să câştige unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy, înscriindu-se la un concurs de fotografii. Practic participanţii trebuie să îşi facă o poză cu familia şi cu Dacia Lodgy în zona special amenajată din showroomuri, toate detaliile fiind disponibile, gratuit, în reprezentanţe.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9.500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

În plus, e disponibilă în două variante: cu 5 sau 7 locuri. Dacia Lodgy se adaptează perfect nevoilor tuturor, iar modularitatea este un dintre principalele sale atribute. În configuraţia cu 7 locuri, al treilea rând de scaune poate fi înlăturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rand de scaune poate fi rabatat către primul rând.

Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai încăpătoare portbagaje din segmentul său. Volumul acestuia ajunge la 2.617 dm3 în configuraţia cu două locuri, 827 dm3 în configuraţia cu cinci locuri şi 207 dm3 în configuraţia cu şapte locuri.

În plus pragul de încărcare este perfect poziţionat pentru a facilita încărcarea bagajelor grele. Cei care aleg Lodgy nu mai trebuie să mai aleagă între spaţiu şi capacitate de încărcare, deoarece maşina le are pe amândouă.

Şi asta nu e tot, pentru că în interior, Lodgy oferă numeroase spaţii de depozitare ce însumează un volum de pana la 30 de litri, ca de pildă "todpedoul" suplimentar de pe planşa de bord. Spaţiul este foarte practice şi oferă o capacitate de până la 3 litri.

"Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie", a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Mai multe detalii despre maşină, dar şi despre concursurile Dacia Lodgy sunt disponibile pe www.dacia.ro