Începând de luni, 14 iunie, clienţii Auto Bara vor avea ocazia să descopere modelul Dacia Spring. Disponibil în versiunea destinată serviciilor de car sharing, modelul poate fi testat de clienţii care doresc în baza unei programări.

Detalii despre modalitatea de programare pot fi obţinute la numărul de telefon 0259-475475 sau direct la showroom-ul nostru din Oradea, Şos. Borsului nr. 22.

Primul model electric al mărcii Dacia dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentat atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC.  

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul şi de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

(advertorial)