Deja celebru, modelul Dacia Duster, fabricat la Mioveni se va prezenta cu o fata noua, dar cu siguranta si cu un pret mai mare la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in luna septembrie. Pana acum, 80% dintre automobilele Dacia Duster s-au vandut in strainatate.

Dupa 3 ani de la lansare, Duster-ul a suferit un "facelift". Modificarile tin in primul rand de aspectul exterior, dar si de unele dotari interioare care exista la noile generatii Logan si Sandero.

"S-au modificat, in primul rand, partea frontala, avem faruri noi, cu lumini de zi, avem elemente cromate, o grila noua, apoi avem un spate la care avem un esapament cromat. La interior vom avea, fara indoiala, materiale mai bune, asa cum au aparut deja pe noua gama Dacia, cat si un ecran tactil cu navigatie, inclus la un pret foarte mic", spune Adrian Mihaltianu, redactor-sef ProMotor.

In prima parte a anului, din cele 224.000 de masini exportate de Romania, o treime au fost Dacia Duster. Pretul noului Duster face-lift va fi aflat abia luna viitoare, la Targul de la Frankfurt.