Candidaţii Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, în frunte cu co-preşedinţii Dacian Cioloş şi Dan Barna, vin, miercuri, la Oradea, pentru a se întâlni cu cetăţenii atât în stradă cât şi la Filarmonica de stat.

Potrivit unei informări transmise presei, vizita va avea loc în cadrul turneului "Drumul spre victorie", pe care candidaţii Alianţei 2020 USR PLUS îl fac prin ţară pentru alegerile europarlamentare.

"Co-preşedinţii Alianţei Dacian Cioloş şi Dan Barna vin la Oradea, alături de candidaţii de pe lista comună Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Alin Mituţa, Naomi Reniuţ, Oana Ţoiu, George Ţăranu, Adriana Cristian, Alexandru Vărzaru", arată informarea transmisă de Alianța 2020 USR PLUS Bihor.

Programul evenimentului de la Oradea va cuprinde o conferinţă de presă susţinută la ora 10, la Hotel Caro, pentru ca apoi, între orele 16.15 – 17-15 să aibă loc o întâlnire cu cetăţenii în stradă, în zona străzii Republicii, iar între 17.30 – 19.30  să fie programată o nouă întâlnire cu cetăţenii, la Filarmonica de Stat (Oradea- Str. Moscovei nr. 5).

De reţinut că accesul în sala Filarmonicii se va face prin înscrierile în prealabil în formularul: https://www.usrplus.ro/drumul_spre_victorie_trece_prin_oradea