Dan Bittman se gândeşte să îi dea în judecată pentru malpraxis pe medicii austrieci care l-au operat la gât. Solistul Holograf a suferit o intervenţie chirurgicală în octombrie, la Viena, şi nu şi-a revenit complet nici acum, deşi recuperarea trebuia să dureze maximum zece zile.

La două luni de la operaţie, Dan Bittman încă este răguşit şi a fost nevoit să îşi anuleze mai multe concerte. "Nu i-am dat în judecată pe medici, dar presa mi-a dat o idee. Cred că este vorba despre malpraxis. Am stat mult timp cu vocea aşa (n.r. răguşită), am dat mulţi bani şi acum nu pot să cânt. Mi-e dor să cânt, încerc să revin la vocea de jos. Acum, mi s-a spus că vocea mea seamănă cu a lui Gheorghe Dinică. Atunci mă las de muzică şi mă apuc de filme", a declarat Bittman pentru o televiziune de ştiri.

Din cauza operaţiei lui Dan Bittman, Holograf şi-a anulat toate concertele până în vara lui 2013, pierderile fiind estimate la 200.000 de euro.

Reprezentanţii clinicii AKF din Viena spun că nu au fost contactaţi până acum de Bittman, în eventualitatea unei plângeri. În plus, reprezentanţii AKF spun că solistul Holograf ar mai avea de achitat o parte din costurile operaţiei. "Nu am primit nicio înştiinţare că am fi daţi în judecată. Dacă o vom primi, nu e nicio problemă. Dan Bittman e numele pacientului? Mai are să ne plătească 928 de euro, trebuiau viraţi până pe 18 decembrie", au declarat angajaţii AKF.

Sursa: Gandul.info