Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă şi alte asistente TV sunt audiate, joi, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism, anunţă agenţia de ştiri Mediafax, citând surse judiciare.

În total, peste 40 de persoane, majoritatea femei, între care şi mai multe asistente TV, au fost chemate la declaraţii. Dosarul de proxenetism este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care au început urmărirea penală in rem.

Printre femeile audiate se numără Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu, mai menţjonează sursa citată.

Deocamdata, cele peste 40 de asa-zise vedete sunt doar martore intr-un caz in care anchetatorii sustin ca s-ar fi comis fapte de proxenetism.

Potrivit Cancan, in acest dosar este vehiculat si numele mai multor afaceristi renumiti care ar fi profitat de serviciile fetelor, cum ar fi Ioan Neculaie, supranumit "Casanova de la Brasov".

"Fetele astea au imbulinat-o, mai ales Denisa Bita. Se pare baiatul lui Videanu, Irinel Columbeanu s-ar numara printre beneficiarii serviciilor acestor fete", a spus Adriana Bahmuteanu in emisiunea pe care o prezinta la un post de televiziune.

Denisa Bita sustine, insa, ca nu are nicio legatura cu aceasta ancheta. Tanara spune ca stie doar cateva persoane implicate in acest caz, insa nu a facut niciodata amor contra cost. "Ma jur pe mormantul tatalui meu ca nu am facut sex pe bani!", a declarat ea ziaristilor.

La finalul audierilor, 6 femei au fost retinute joi seara in acest dosar. Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Ramona Popescu se numara printre cele sase femei retinute in dosarul de proxenetism, arata hotnews.ro, precizând ca alaturi de ele au mai fost retinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin si Diana Nicoras. Vineri, acestea vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva.