Bărbaţii au în faţă un weekend promiţător. Oradea Shopping City găzduieşte "Playboy Party", în cadrul căreia vineri şi sâmbătă, mai mulţi "iepuraşi" se vor afla în incinta centrului comercial.

La Oradea vor veni astfel asistenta lui Capatos, Daniela Crudu, prezentatoarea Kanal D Andreea Mantea, Mădălina Pamfile, presupusa iubită a primarului de Constanţa, Radu Mazăre, Gina Măican, fata care apare pe coperta ediţiei din decembrie a revistei, dar şi alte tinere care au pozat în revista pentru bărbaţi.

Vineri seară, între orele 22 şi 24, domnişoarele cu urechi de iepuraşi se vor plimba cu limuzina Playboy prin oraş, iar în rest, cei mai norocoşi dintre vizitatorii Oradea Shopping City au ocazia să le întâlnească plimbându-se prin mall. "Cine are şansa să le vadă pe frumoasele domnişoare cu codiţă şi urechi în mall poate câştiga invitaţii VIP la petrecerea de sâmbătă seara", au anunţat organizatorii.

Astfel, sâmbătă, de la ora 22, în zona Bar Code a OSC, bărbaţii sunt invitaţi să le vadă dansând pe frumoasele cu papion, se vor putea fotografia cu ele şi le vor putea cere autografe.

"Daniela Crudu îşi va demonstra din nou valenţele de MC, iar Mădălina Pamfile le va oferi orădenilor un dans în deja celebra cupă de şampanie. Gina Măican, cea mai nouă vedetă Playboy, va fi şi ea prezentă pentru a promova ediţia din decembrie, a cărei copertă este", mai precizează reprezentanţii Playboy.

Mai mult, câţiva dintre participanţi vor câştiga premii şi vor avea şansa de fi serviţi chiar de vedeta Playboy preferată.