Daniela Gyorfi a aflat că va deveni mămică de baiat şi a dezvăluit care este sexul copilului pe care îl aşteaptă în platoul emisiunii "Agentul VIP".

"Eu vreau fată, iar George băiat. Deocamdată el este în avataj. Am făcut două ecografii şi ambele au arătat că aştept un băieţel. Să vedem ce va fi. Eu însă mai sper să fie fetiţă. Până la urmă însă important este să fie sănătos, indiferent ce va fi", a spus cântăreaţa.

"Acum îmi vine să plâng din orice. Şi înainte eram sensibilă, dar de când sunt însărcinată îmi vine să plâng mereu. Şi când mă duc la ecograf nu pot să mă abţin şi abia rezist să mă uit la sufleţelul care creşte în mine. Îmi este teamă să nu se întâmple ceva şi simt că leşin de fiecare dată când îl văd", a mai spus Daniela.

Daniela Gyorfi a mărturisit, totodată, că băieţelul pe care îl va aduce pe lume anul viitor va purta atât numele ei, cât şi pe al tatălui său.

"Copilul meu se va numi Gyorfi-Tal, indiferent dacă mă voi mărita sau nu cu George. Cred însă că ne vom căsători până la urmă. El m-a mai cerut de două ori de soţie până să fiu însărcinată, însă nu s-a concretizat acest lucru. Probabil se mai gândeşte şi cântăreşte ce şi cum, iar apoi mă va cere", a spus Daniela în emisiunea lui Cristi Brancu.