Bihorul face show la emisiunea Pro TV-ului "Românii au talent". Vineri, la cea de-a treia ediţie, reprezentantele judeţului nostru au lăsat juriul şi audienţa cu gura căscată.

Îmbrăcate pestriţ, în mov şi galben, vopsite la faţă şi cu peruci afro, dansatoarele trupei Clevers (n.r. în traducere, Inteligente) din Marghita au primit trei "da" din partea juriului. Adică, au primit acordul de a merge în etapa următoare a competiţiei. Mai mult, ele au obţinut ceea ce puţini dansatori reuşesc: Mihai Petre, un bun dansator şi un critic dur al dansatorilor, s-a înclinat în faţa fetelor. "Cred că trăiţi 500% ceea ce se întâmplă acolo, pe scenă", le-a spus el fetelor, care au sărit, literalmente, în sus de fericire.

Tot cu gura căscată au rămas cei trei membri ai juriului, Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre, când au văzut-o pe orădeanca Ioana Roxana Rotar. În vârstă de 13 ani, tânăra face gimnastică de şase ani şi jumătate şi a uimit printr-un număr de contorsionism. Numărul i-a şi atras porecla de "fată de plastilină".

Mai mult, întrebată ce vis are şi unde vrea să ajungă cu gimnastica, orădeanca a spus: "Aş vrea să urc drapelul României pe podium". Evident, şi ea a primit tot trei de da-uri, însă Mihai Petre a spus că "cele trei da-uri pălesc în faţa a sute de da-uri". "Nu mă aşteptam să iasă aşa de bine. Am şi acum fluturi în stomac. M-am simţit ca în al nouălea cer", a spus orădeanca la ieşirea de pe scenă.

Până acum, au mai primit ok-ul de a evolua şi în ediţii viitoare ale emisiunii orădenii Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, care au prezentat un număr de magie şi iluzionism.

Vezi reprezentaţiile bihorencelor aici şi aici!