Una din cele două perechi cu concurenţi orădeni a ajuns deja la duel, în cea de-a doua emisiune "Dansez pentru tine" din acest sezon. Este vorba despre Carol Şoldea, care luptă pentru a-şi putea aduce mama înapoi în ţară din Germania, şi Bianca Drăguşanu.

Cei doi au luat cele mai mici note la ediţia difuzată în direct vineri seară de Pro TV, iar astfel, săptămâna viitoare se vor duela cu perechea formată din Andreea şi Pavel Stratan.

În cea de-a doua emisiune, cele opt cupluri au avut de executat dans contemporan şi un dans în ploaie. La repetiţiile pentru coregrafia în ploaie, Bianca a ţipat la antrenor refuzând să facă unele mişcări propuse de acesta. "Zici că jucăm într-un film porno. Am şi eu demnitatea mea de femeie. Vineri va fi iubitul meu (fotbalistul Adrian Cristea, n.r.) în public", a spus supărată fosta asistentă TV.

Deşi au primit şi unele felicitări de la membrii juriului, cei doi au primit cele mai mici note de la Willmark, Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu, acesta din urmă spunându-le că nu vede o evoluţie faţă de prima emisiune.

În schimb, perechea formată din orădeanul Attila Hainer şi Nicoleta Luciu a primit felicitări şi aplauze pentru reprezentaţia lor, în special pentru dansul în ploaie, în care Nicoleta a rămas doar într-un costum de culoarea pielii mulat pe corp.

"E clar o evoluţie faţă de ediţia trecută. Calitatea dansului a fost bună", le-a spus Mihai Petre celor doi, în timp ce Edi Stancu a afirmat că prin dansul lor au arătat "evoluţie, coregrafie şi sex appeal". Attila şi Nicoleta privesc fără emoţii spre emisiunea următoare, deoarece au fost a patra pereche în ordinea notelor în ediţia de vineri.