În cadrul unui program de promovare al Centrului de Copii și Juniori al clubului FC Bihor, marți, 16 decembrie, cu începere de la ora 18, la Arena „Antonio Alexe" va avea loc acțiunea „Dar de sărbători pentru juniori".

Acțiunea, care se va desfășura în spiritul sărbătorilor de iarnă, va cuprinde prezentarea celor 12 grupe de copii și juniori ale Centrului, care vor fi prezentate într-un mod special, precum și diferite momente artistice. Cunoscuții Eduard și Bianca vor încânta publicul cu momentele de magie.

Va fi prezentă și trupa de majorete a Colegiului Național „Octavian Goga" din Marghita, interpreții Palatului Copiilor Oradea, conduși de profesoara Dana Oprescu, precum și diferiți invitați, fotbaliști sau foști fotbaliști ajunși la înalta performanță, după ce au învățat tainele sportului rege la Centrul de Copii și Juniori de la FC Bihor.

Invitații speciali trecuți pe afișul evenimentului sunt Claudiu Keseru, Zeno Bundea, Marius Popa și Dorin Mihuț.

Vor avea loc și câteva jocuri demonstrative de fotbal, în care vor fi implicate echipa invitaților speciali, echipa presei și echipa angajaților clubului orădean. La final însă, Moșul va împărți cadouri copiilor de la Centru.

Acțiunea se va desfășura în coordonarea unui comitet de organizare format din angajați ai clubului, diferiți sponsori și părinți ai copiilor.

În prezent, Centrul de Copii și Juniori al FC Bihor cuprinde peste 250 de copii, care fac mișcare într-un mod organizat și pot spera chiar și la înalta performanță.

La eveniment sunt invitați toții părinți și apropiații copiilor de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, dar nu numai, și toți suporterii și susținătorii clubului orădean de fotbal, intrarea fiind, de altfel, liberă.