Mai mulți voluntari ai Asociației Umanitare Autism „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Oradea organizează un eveniment prin care strâng fonduri pentru copiii cu dizabilități, cei mai mulți cu autism, deja sprijiniți de asociație.

Concertul caritabil „Dar din suflet pentru suflet” va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18, în căminul cultural din Poienii de Jos, comuna Buntești. 

Vor cânta grupul de copii din clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Poienii de Jos coordonați de profesoara Sorina Racu şi Andrei Arad, elev la Liceul de Arte din Oradea şi interpret de muzică folk.  

Cei care doresc să participe trebuie să doneze minimum 10 lei în urnele amplasate în interiorul sălii. De asemenea, se pot face donații și prin transfer bancar, în contul Asociației, RO87RNCB0032138754380001.

Toţi banii adunaţi vor merge în conturile Asociaţiei "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril", care ajută familiile cu copii cu dizabilităţi din judeţ, cei mai mulţi cu autism, să plătească terapiile la cabinetele specializate. 

„Sperăm să strângem cât mai multe donaţii, pentru ca organizația să poată susţine din banii adunaţi terapiile copiilor pe o perioadă cât mai lungă de timp în 2023", a spus Claudia Arad, unul dintre voluntarii Asociaţiei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!