Fostul fotbalist orădean Mihai Neşu nu şi-a pierdut speranţa şi nici pofta de viaţă. De Paşte, "Bichonul" a transmis un mesaj video emoţionant în care le mulţumeşte tuturor pentru ajutor, îndemnându-i, totodată, să sprijine copiii cu dizabilităţi.

"Cu ocazia Învierii Domnului nostru, Iisus Hristos, pe lângă bucuria ce ne o aduce an de an această Sărbătoare, trebuie să luăm aminte şi la dragoste dusă până la sacrificiu a Mântuitorului pentru noi. Şi e minunat când facem şi noi la fel, oferind din dragostea noastră, din timpul nostru, fiecare ce are de folos, să fim sprijin şi ajutor celor în nevoie. Pentru mine, şi asta înseamnă Sfintele Paşti. O aducere aminte! Să fim mai buni şi să ne luptăm zilnic să devenim mai buni. Vă doresc, tuturor, Sărbători cu bucurie şi sănătate maximă! Vă mulţumim, pentru ajutorul vostru zilnic", a transmis Mihai Neşu în mesajul video postat pe Pagina fundaţiei sale.

Cu acelaşi prilej, Neşu a amintit şi de campania "Dăruieşte speranţă", îndemnându-i pe toţi cei care pot să ajute copiii cu dizabilităţi.

"Să ştiţi, campania noastră, «Dăruieşte speranţă», continuă. Puteţi trimite un SMS la 8838 şi dona 2 euro pentru copiii cu dizabilităţi încă o lună. Vă mulţumesc din suflet pentru tot! Şi Hristos a înviat!", a încheiat el.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Fundaţia Mihai Neşu a lansat, pe 15 februarie 2017, campania "Dăruieşte Speranţa", dedicată în totalitate copiilor cu dizabilităţi. Orădenii şi nu numai sunt invitaţi să fie alături de Bichon, în misiunea sa de a-i ajuta pe copii să îşi continue terapiile în cadrul Centrului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea. 

Oricine poate dona, printr-un simplu SMS gol trimis la numărul 8838. 

În cadrul Centrului de recuperare Sfântul Nectarie, înfiinţat şi susţinut de Mihai Neşu, 45 de copii beneficiază zilnic de terapii precum: kinetoterapie, terapie ocupaţională, logopedie, hidroterapie şi Therasuit.

"Cu ajutorul vostru mai mulţi copii pot beneficia de terapii. Fiecare putem contribui cu puţin la o societate sănătoasă, în care toţi oamenii sunt respectaţi şi au şanse egale de dezvoltare. Puţinul fiecăruia este mult pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii. Cu ajutorul vostru mai mulţi copii pot beneficia de terapii. Fiecare putem contribui cu puţin la o societate sănătoasă, în care toţi oamenii sunt respectaţi şi au şanse egale de dezvoltare. Puţinul fiecăruia este mult pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii", a transmis, la lansarea campaniei, Mihai Neşu.