În preajma sărbătorilor, studenţii încearcă să strângă fonduri pentru copiii abandonaţi. Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO) organizează, joi, de la ora 20, în clubul The One balul caritabil "Dăruieşte un zâmbet".

Fondurile strânse din bilete şi donaţii vor ajunge la micuţii din Centrul de Plasament nr. 2 din Oradea. Pentru a-i atrage pe tineri la eveniment, organizatorii au pus la punct un spectacol cu muzică, dans şi prezentări de modă.

La "Dăruieşte un zâmbet" vor participa, aşadar, Anca Căuş, supranumită "Shakira de România", Şcoala de dans Latino Vibes, Trupa de dans B-Real, Alexandra Broinaş şi trupa de dans Cool Style, Carmen Stoica, Michelle & Adela, Feeling Dance, Larisa Maria Oros şi Antoanela Gal. De asemenea, invitaţii vor asista şi la două prezentări de modă, una de rochii de seară, semnate Georgiana Micloş, respectiv una cu haine pentru bărbaţi, semnată Răzvan Achim.

Doritorii vor putea intra la balul caritabil pe baza unor invitaţii care pot fi achiziţionate de la membrii ASUO sau cumpărându-şi direct de la intrarea în The One un bilet în valoare de 5 lei.