Beiuşenii au primit un cadou muzical de la edilii lor, în prag de Crăciun. La Casa de Cultură din oraş a avut loc, marţi seară, un concert de operă care l-a avut ca prim solist pe baritonul bucureştean Ştefan Ignat.

Ignat a concertat în trecut şi la celebra Metropolitan Opera din New York, dar cu aceeaşi pasiune a performat şi pe scena din Beiuş. Acesta a cântat alături de soprana Florina Mariş-Hinsu şi de tenorul Alexandru Mânzat, fiind acompaniaţi de Orchestra Opera Group Project Cluj, cu dirijorii Vlad Eniu şi Valentin Lazăr. De asemenea, pe scenă a urcat corpul de balet al Casei de Cultură Beiuş şi grupul vocal Cireşarii al Bisericii Creştine Sfânta Treime din Beiuş.

Spectacolul a avut intrarea liberă pentru toţi doritorii. În plus, primarul Beiuşului, Petru Mlendea le-a oferit cadouri aduse de Moş Crăciun copiilor, iar şase cupluri din oraş au primit câte un buchet de flori, o diplomă de felicitare, 500 de lei şi o cină la restaurant, pentru că au sărbătorit în acest an nunta de aur, adică au împlinit 50 de ani de căsnicie.