Direcția de Asistenţă Socială din Oradea a redeschis marţi un centru multifuncţional în cartierul Ioşia, unde orădenii, în special bunicii, sunt aşteptaţi să participe la diferite activităţi recreative şi de socializare.

Centrul Ioşia II se află pe strada Aleea Călinului nr. 9 și va fi deschis de luni până vineri, între orele 9 şi 17.

Închis din cauza pandemiei, centrul a fost frecventat în trecut în special de bunici, dar acesta se adresează cetățenilor de toate vârstele.

"În prezent toate cele patru centre multifuncţionale din cartiere, Rogerius II, Nufărul, Ioşia I şi Ioşia II, sunt deschise şi vă aşteaptă să vă bucuraţi de activităţile organizate aici, care răspund nevoilor de cunoaştere a tuturor membrilor comunităţii noastre. Centrele multifuncţionale din Oradea sunt deschise pentru bunici, părinţi, copii şi persoane cu dizabilităţi deopotrivă, să socializaţi şi să petreceţi timp bun împreună", se arată într-un comunicat transmis de DASO.

Pe de altă parte, informarea mai precizează că aceste centre multifuncţionale din cartiere vor funcţiona în perioada 14 martie şi 15 mai și ca puncte de auto-recenzare asistată în cadrul Recensământului populaţiei şi al locuinţelor din România.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!