Trei adolescenţi din Bihor au fost daţi dispăruţi, a anunţat marţi după prânz Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor. Cei trei locuiau într-o casă de timp familial din Paleu, iar luni dimineaţa au plecat de acolo împreună, nemaifiind de găsit.

"Marţi, 5 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul dimineţii de 4 octombrie a.c., trei minori - COVACI SAMUEL, de 16 ani, FEKETE FLORINA CRISTINA, de 14 ani şi MOLOJAN LAVINIU, de 15 ani, au plecat voluntar de la casa de timp familial din comuna Paleu, judeţul Bihor, în care erau instituţionalizaţi şi nu au mai revenit", se arată în informarea IPJ Bihor.

Nu este prima oară când cei trei comit un astfel de gest. "Aceştia au mai fost plecaţi în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiţi de poliţişti de fiecare dată", se precizează în comunicat. 

COVACI SAMUEL

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,63 m înălţime, aproximativ 47 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten deschis.  

ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni de trening negru cu alb, bluză de trening neagră, pantofi sport albi.

 

 

FEKETE FLORINA CRISTINA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70, aproximativ 60 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr roşcat, de lungime medie, poartă piercing (cercel) în nas.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză de trening de culoare închisă, colanţi negri, pantofi sport albi.

 

MOLOJAN LAVINIU

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,65 m înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi verzi, păr negru.

ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni de trening, bluză de trening neagră, pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.