In cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei", echipele nu doar ca se bucura de concurenti extrem de talentati, ci si extrem de chipesi. Atat Loredana, cat si Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu se pot lauda cu artisti completi, care ar putea face fata concurentei din industria muzicala romaneasca, scrie site-ul perfecte.ro.

Publicatia online face cinci propuneri pentru cei mai sexy concurenti ai emisiunii. Printre ei se numara si oradeanul prin "adoptie" David Bryan.

"Face parte din echipa lui Marius Moga si are o experienta vasta in industria muzicala. Desi pana acum visul lui de a deveni un artist de succes in Romania nu s-a indeplinit, David este dispus sa faca totul pentru a ajunge cat mai departe si a fi desemnat "Vocea Romaniei". Un tatic sexy cu o voce de aur, David nu le-a ramas indiferent doamnelor", scrie publicatia.

Ceilalti patru sunt: Alexandru Simion, solistul trupei Shopatlu, Cristi Nistor, cel care interpreta hitul "Coji de portocale", Ciprian Teodorescu si Teodor Manciulea.

La auditiile pe nevazute, David Bryan a cantat melodia "It will rain" a lui Bruno Mars. El va intra in etapa confruntarilor martea viitoare, de la ora 20.30, pe Pro TV.

sursa: perfecte.ro