Apucăturile sexuale ale englezului David Bryan "naturalizat" în Oradea sunt din nou în atenţia publicului. Tabloidul Cancan a publicat luni un filmuleţ care îl prezintă pe cântăreţ făcând sex cu iubita lui Costina.

"Se pare că viaţa sexuală a cântăreţului englez se desfăşoară frecvent în spaţiul virtual şi, mai mereu, cu martori. Din filmuleţul deocheat care ne-a parvenit pe adresa de mail pont@cancan.ro reiese că David Bryan şi iubita lui, Costina, sunt complet lipsiţi de inhibiţii", scrie tabloidul.

Cei doi fac sex în faţa unei camere web şi se pare că actul lor e adresat unei persoane cu care erau în legătură pe Yahoo Messenger.

Iubita lui David, Costina începe să se dezbrace şi să se mângâie provocator, iar mai târziu filmuleţul îi arată pe cei doi expunându-se în timpul partidei de sex, urmărind mereu monitorul calculatorului. Tabloidul insinuează că cei doi ar face chiar videochat în urma faptului că se uitau constant la camera web în timp ce făceau sex.

Săptămâna trecută, acelaşi tabloid a dezvăluit că David Bryan, solistul trupei Hotel FM, care reprezintă România în finala concursului Eurovision, la Dusseldorf, s-a masturbat în faţa unei tinere de 21 de ani pe internet şi a iniţiat cu ea o discuţie perversă, propunându-i să se întâlnească la Bucureşti pentru a face sex.

Citiţi pe această temă şi articolul "Scandal sexual! Solistul de la Hotel FM, David Bryan, vedetă porno pe net"